jag är ju fan grym, nytt rekord!


för jobbigt.

ÅHR nu är jag riktigt trött, dåligt humör.... det är skit! Deprimerande dag! Det jävla jobbet gör mig helt slut. Skönt att jag bara har tre dagar kvar.
Pappas fest igår blev bra :-) Ikv ska jag inte göra ett skit, och det ska bli fruktansvärt skönt! Ska fan gå och lägga mig klockan 8, eller ah tidigt iaf eftersom jag börjar 8 imon igen! Men ja sånt är livet. På torsdag blir det att dra på semester ju, fyfan va det kommer bli nice, fast mycket behöver fixas innan så får lägga på ett litet kol! HEJDÅ.

phu..

Pappa väckte mig vid sju idag, började jobba vid 8! Lagom mycket att göra typ, drog hem vid 3! Var sen i Halmstad med pappa & fixa lite! :-) Sen kom vi hem och åt pastasallad som Emelie hade gjort, riktigt god! Sen iväg till fest platsen, där vi ska fira pappa imon med massa folk! Sen hem till farmor&farfar, Love vad där med (-:
Marina ringde mig och fråga om vi skulle ut&gå, sälvklart hängde jag på! Gick i 1,5 timmar! Avslutade med att ta bilen till Mcdonalds för en McFlurry, hahahaahha! Men härlig kväll! :-) Nu ska jag sova, börjar klockan 8 imon, sen är det jävlar livat hela dagen! HEJS.


Hos dig är jag stark, Hos dig vill jag stanna kvar!

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Blev väckt vid nio idag, åt&så! Sen körde jag till jobbet så jobbade jag fram till kvart i 5! Helt sjukt länge.... jag var död när jag körde hem! Men ja pengarpengar!
Nu är pappa&hämtar pizza sen iiiikv ska jag träffa Sanna :-) om hon nu är hemma, fast det sa hon iaf!
Imon blir det jobb igen fast då klockan 8, kommer säkert vara sjukt mkt att göra då med och lika mycket på fredag, lördag och söndag! yippi. Precis färgat Annies hår, så nu ska hon snart duscha, hoppas det blir bra! Kommer lite bilder nu... HEJDÅ!
Jag, Ylva & Annie igår på ridbanan!
Snygga Annie ;-)

mktmkt...

Shit hänt mkt sen jag skrev sist asså, i lördags jobbade jag och senare på kvällen kom Jenny, Felix & Marcus hit! (: vi hade väl trevligt med grillat, kubbspel & film! Även denna kväll blev det bestämt att jag följer med Annie&hennes päron på semester den 5 augusti, kommer bli riktigt niiiiiice! :-D
På söndagen jobbade jag som  vanligt känns det som, senare på kvällen var jag hos Annie, vi körde biiiiil! och snacka och kolla internet om resan och så! Sen körde vi hem hit och sov här, igår åkte vi till Halmstad för att inhandla lite... lönen var ju kommen så passa på att spendera lite, och ja det belv ganska mkt! phu. Sen var vi och gjorde våra pass med, pappa tyckte jag såg ut som en fånge, hm! Igår kväll var jag hemma hos Jenny, kollade film, snackade och bara tog det lugnt, riktigt skönt och somnade tidigt med!
Idag var vi i Laholm med Lögnästjejerna, trevligttrevligt :) Träffade Marianne med, fyfan vilken kram det blev! åhåhåhåhåhh den kvinnan är fan den bästa! <3
Var även på stranden ett tag! nu ska jag med Annie på hoppträning, ska hålla Ylva sälskap :-) Sen ikv får vi se om Sanna har tid, annars ska jag nog sova så jag orkar jobba nu 5 dagar i rad! TJAAAAA!

can't be tamed

Jobbat färdigt för idag nu, ska springa in till duschen för att sen fixa mig och dra till Jenny och fixa lite till och sen åka till Falkenberg för att vara där ikv och sen hem till Jenny och mysa med dem! (((:
Nu mst jag skynda mig, TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


sjön, yeyeyeyeeyeyeye! Johan, Jag, Filip & Annie!


skisser för sommaren

Blev en riktigt nice kväll faktiskt, åt hemma hos Jenny! Sen kom Martin&Jocke för att lämna lapparna vi skulle dela ut i hela Skottorp! Vi cyklade, cyklade och cyklade.. Runt, runt och runt! Sen kom Martin och lämna de som var över! Vi gick in och spela lite kort med Linnea, Sanna och Emma, soft! Sen drog vi till siiiiiimba och bada, sjukt skönt! Köpte choklad på vägen hem som jag och Jenny krängde innan, intebraintebra. Nu ska jag tänka lite på hur veckrna framövet ska se ut... eftersom jag bara är ledig tre dagar innan 'det' sker så behöver jag planera lite.. hur ska jag hinna? så många som kommer klaga på mig, eller redan gör det.. och det är fan inte lätt :/ Men ja, mkt behöver fixas och snart ska jag sova, för imon är det jobb som vanligt! Och sen på kvällen ska jag med Jennys familj till Falkenberg, nice! :-)

vaarmt

Jobbat klart för idag, bara tre dagar kvar sen är man ledig två dagar sen jobb igen! Jaja så är det!
Nu hade jag och linnea tänkt oss att köra till stranden, men blir nog inte så.. ska göra en vad-kan-man-göra-på-sommaren-lista-! Tror vi ska sätta vattenspridaren under studsmattan och sen göra en egen hemma pool, sen kanske en lådbil när vi är klara.. hm?!
Ikv kommer Jenny till mig, så har vi följe hem till henne för att äta där och sen hitta på något, nice yao! :)

nejnejnej

Vill inte jobba.,..... blöb,löblöblöblbölböblbölbölölb! Men ja man är väl tvungen, och ska vara glad att man har ett jobb ju! Men är inte sugen på att jobba! Känner mig depp faktiskt..... får väl lyssna lite på kent! höhö. Jag gillar att bli puffad iaf.
Ikv blir det grille&bad vid en sjö med familj och några andra, Jenny ring mig när du kommer hem från jobbet!!! <3


helt slut

Precis kommit hem från jobbet nu, var skönt att jobba. 6 rum att städa, dammsuga korridorer, städa i spat + hänga massa tvätt, riktigt lugnt faktiskt :-) Men nu när man kommer hem är man helt slut som vanligt! Nu ska jag ta det lite lugnt, Emelie kommer snart hem med glass från McDonalds till mig&Linnea, soft! Ska ringa Jenny nu med och se om vi ska hitta på något :-) tjohej.


niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice.

GLASS!

<3

hm

Sitter hemma hos Jenny nu, hon pratar i tele och jag skriver här.. Kollar O.C med, det gillar jag! :-) I lördgas var det ju stadsfest i Laholm, det var la trevligt tycker jag, härlig cykelresa hem med Johanna, Marcus & Malin .... ALEJANDRO, ALEJANDRO, ALEALEANDRO! Väl hemma sov vi gott. Jobbade igår påå dagen, ganska chill tycker jag. Sen drog jag hem och tagga madison, tjejerna kom och det drog igång igen, heh! Cyklarna tog oss till båstad och in på Madison, var ju skoj till en början, sen gick vi ut.. och där var vi fast. hah! Cykelresan hem var kall, men vi överlevde, starka som vi är! Hemma fixade jag mackor till mig&Jenny, mjölk&kakor med så kollade vi film, fast jag somnade ganska snabbt senare! Vaknade halv ett idag, vi åt lite sen ner och målade lite brädor, så jag&Jenny ska tjäna lite pengar, hehehe! Nu ska vi kolla på ett till avsnitt hoppas jag, när Jenny är klar med telen då, men TJA!

stort problem....

Detta problem med att fixa folk/föräldrar som kan köra oss överallt!!!! Vi tänker att klart dom kan köra oss, men ibland så ska dom visst göra andra saker eller inte har någon tid över att köra på.
Då önskar man att man var 18 med ett körkort, eller en fågel som kan flyga och slippa hålla på att krångla! Cykel är även en bra idé, men inte alltid man orkar!


Jag vill att jag&alla mina vänner ska få körkort NU, tänk så lätt det hade blivit!
och inga päron som klagar!

FREDAGEN DEN 16 JULI!

Sitter här i ett varmt rum, die. Igårkväll körde jag och Jenny först till Tjocka Maxi och sen hem till Annie, hände ju mycket påvägen hem kan man säga, en person som vinkar som en galning, trodde att jag visste vem det var, men tydligen inte Jenny? hahaha, för sen ser jag samma person igen, fast då spelar den tennis, hm? Feta lastbilar körde också förbi oss på 24an, HJÄLP.. men sen skratta vi haahahah! Det blev en mysig kväll med filmen Farsan och senare oth avsnitt :-) Jag var trött som vanligt så Annie fick sova när jag ville, haha. Men idag när jag vaknade var inte hon kvar i sängen, alltså sov jag längre än ANNIE!!!!! stilpoäng tack! ;-)
Nu ska jag snart dricka en kopp kaffe, sen bär det av till Laholm och fixa lite, ikv blir det förhoppningsvis ferre! :-D


Hittade en bild på självaste Annie&Jenny, riktigt snygg! ;-)


AAAAAAAAAAAARH!

Man blir ju så jävla sur när man bestämt att man ska sova länge och någon idiot plingar på dörren, och inte lite heller! Och det som tar priset är ju när man väl kommer upp ur sängen är någon annan påväg ner för trappan till dörren. Och det värsta som händer då är att man inte kunde somna om.

Tosselilla!

Hade en sjukt rolig dag med Jenny, hennes familj och kusiner :) Badade som attan, riktigt roligt :) karuseller & annat! Tack för jag fick följa med hjärtat!
Nu har jag varit och tjuvbadat på simba med Linnea, Annie och Sofie, skönt som fan i vattnet men lite läskigt dock, fast bara enligt mig!
Nu ska jag kolla o.c och tröstäta, haha!


Jag&Jenny idag :-)


lagooom!

Helt lagom varmt idag tycker jag, solen hade ju kunnat få vara framme då hade det varit perfekt! Vaknade kvart över 8 idag, sjukt varm så la mig på balkongen och sov vidare en timme, i väg och jobba, blev 3 timmar så det var skönt! Nu sitter jag bara här och degar, ska väl få 'tummen ut röven' snart och göra något, duschaa!!!!! eller något! Senare ikv ska jag iaf dra hem till Jenny eftersom vi ska åka till Tosselilla imon och plaska i barnpoolen, wiiiieiiiew! Kommer nog bli en sjukt härlig & rolig dag, kan ju inte bli annat med dig! thihihi! :) Mst packa massa med ju, phu det blir jobbigt.. men jaja nu ska jag dricka kaffe iaf, sjuuuukt sugen! TJABBA!



Blir riktigt nice väder där imon med! ((((((:

kvääääääääääääääääääääääll....

Borde egentligen sova nu eftersom jag börjar jobba klockan 8 imon, känns som att jag kommer vilja dö när klockan ringer imon.. men vafana! Sen efter blir det att tagga maaadison, yeyyeyeyeyyeye! ;)
Blev restaurang ikv, riktigt trevligt! Kvälls dopp efteråt, jävligt sköööönt! Nu ska jag och Linnea snart kolla Hata Göteborg. NATTI!

10 juli.

Fyfan idag är det äckligt jävla varmt, har jobbat från 10 till 3. Riktigt jobbigt var det faktiskt, usch. Nu är man ledig till imon klockan 8 på morgonen, jippi.... Jaja nu ska jag springa till duschen för detta känns väldigt lökigt! Ikv blir det restaurang i Skummeslöv med familjen, Jenny & Annie och hennes päron! :) Kvällsdopp efter tycker jag låter bra? :'D nej nu ska jag blir blöt, hejs!

9 juli.

Jaja, vafan idag har verkligen inte gjort någonting.. det gör mig lite rastlös faktiskt. Igårkväll innan vi skulle sova kollade jag&Annie på Hata Göteborg, lite skum film, dock snygga gillar! (y) heh.
Snart kommer Gunilla hem, då ska vi dricka en kopp kaffe och sen köra och fixa lite saker! Ikv blir det mys hos Jenny med O.C & lite så.. behöver måla om mina naglar med jenny ;) jeje, nu ska jag ner! ching.

den svenska björnstammen.. typ.

Jahaja, då var man 16.. Känner mig ju mkt äldre än för två dagar sen, hehe! Min födelsedag tyckte jag blev väldigt bra, ska göra den kortfattad.. Skön sång & fukost på sängen! ~ Picknick med Jenny i båstad! ~ Släkt&vänner kalas! ~ Lite ferre i Skottorp! , Jag är helnöjd :) Fick fina paket med ju!
Jenny sov hos mig inatt, jag gick upp och åt god pastasallad medans hon sov! Väckte henne sen och körde hem henne, jag vidare mot jobbet! Jag&Manda jobbade skitbra ju.. Hon började gråta när hon skratta, så fel det blev :D haha! Men vi hade roligt iaf. Fick sluta halv två med, då blev vi glaaaaaaada. Jag drog hem och sov.. Hjälpte Emelie med körkortet med, lycka till nu! *lyckospark* Ikv var vi hemma hos Kerstin och firade henne, hade jävligt roligt faktiskt (: Nu sitter jag inne på Linneas dator och Annie ligger i sängen här med sin dator och spelar sims, hihi ;). Saknar Linnea faktiskt....... <3 Men ah ska väl sova snart, och imon ska jag verkligen sova u-t-! fyfan va skönt.
Bara en sak till Jenny med, du trodde jag skulle bli glad om det skulle hända och så.. men det blev jag faktiskt inte. Men gumman, du ska se att du kommer få den finaste i världen snart, för det är du värd, puss! <3

Kommrt skitlökiga bilder nu sen avslutningskvällen på karsefors, bara för jag är sur på emilia!



Sa ju det, riktigt jävla lökiga bilder, hahaha fyfan vilken kväll!

'så ses vi där ingen ser'

Fan vilken härligt dag det har varit ändå, Vaknade av att Annie kom in och sa: Sofie, ge mig en lyckospark! jag:*sparkade henne i ruuumpan* haha. Somnade om ett tag sen gick jag upp och duschade. Annie ringde hem sen och sa att hon hade klarat moppeprovet, så härligt GRATTIS IGEN! :D När hon kom hem tog vi mopparna till Köpinge, jag, Annie&Linnea.. åt middag hos deras mormor&morfar sen var vi hos kusinerna ett tag, åt god kladdkaka med, riktigt mysigt :) Sen körde vi hem igen. Vidare till ICA i Östrakarup för att hälsa på Jenny lite, hon sålde dåliga lotter men annars var hon duktigt :D heeh! När vi väl var hemma igen åkte vi bil till Laholm, Annie fick sin datorn och jag skulle fråga va fan det är frågan om med min mobil, har varit på lagning i TRE veckor nu, han sa att de väntade på reservdelar men skulle troligen få den i nästa vecka. Körde sen mot ett stoooort JORDGUBBSLAND, paradis typ.. Jag&Annie plockade en låååda som vi ska käka ikv, sjukt gott! :D Nu ska jag gå ner och äta wook, smarrigt.. Ikv ska jag även färga Annies hår och bara ta det lugnt för man fyller ju trots allt 16 IMORGON! , kommer lite dåliga mobilbilder nu, men vafan :)


Linnea, Annie & Jenny, hemma hos Jenny&Johan!

Annie plockar jordgubbar!

Jag stod och höll i pinnen&lådan medans hon plockade..
Fick ha sjalen på skallen för den blåste iväg hela tiden, hah!

nu blir jag säkert kär i dig, precis som man kunde vänta sig...... sofie ♥ emilia

Ja vilken dag det har varit.. tröttare än tröttast nu typ! Skulle då jobba imorse, gick ut till mopeden för jag hann inte cykla, då märker jag att bensinen är slut, och gissa om jag har pengar på mitt kort? svar nej..... Men tankade för några kronor iaf haha! Jobbade på som vanligt, ganska slappt :) Sen körde jag hem lite efter tre!
Tagit det sjukt lungt hela eftermiddagen sen käka vi lite och så! Jenny kom på cykel hit så vi drog till Båstad, fint vid denna tiden! Go glass var det meeeeeeeeed :) + att Jenny tänkte putta i mig i vattnet vid båtarna, kändes det som! hehe! Sen cyklade vi hem igen efter alla runder i Båstad då.. eheh! Nu ska jag snart sova faktiskt tror jaaag! Imon blir det nog lite Sofie&Linnea dag tror jag, blir möjs! yeye nattttti.


smile.

jag stannar kvar och väntar, tror du kommer snart. Jag ligger kvar här så blir nog allting bra.

Shit Killhult var trevlgit igår ju, Jag, Emilia&Johanna drog dit tsm (: där träffade vi 'Bonnagänget' som Emilia kallar dem! Dansade till musiken och snackade och så! (: Drog hem vid kvat över 1 typ, Emilia somnade i bilen... så hon va lite jobbig att ha&göra med när vi skulle komma in till henne, hahaha! Men sen slängde hon sig i sängen och jag på madrassen, vi somnade på dirren. Mobillarmet ringde klockan 9, då blev man ju ledsen....... Men det var bara att slänga på kläderna väcka Emilia, äta lite sen köra moppe till jobbet! Tråkigt som fan att jobba, men jag vär typ själv på stället så då kan man göra som man vill så lite skönt ändå fast mycket att ha koll på när någon kommer och frågar något, när telefonen ringer varanan minut men duktiga jag klara de fint! haha. När jag kom hem var jag helt slut, la mig i sängen ett tag.. men det var så jävla varmt under duntäcket så gick ner och drack kaffe ist, mums. Nu ska jag snart fixa mig lite, sen in till Laholm för att kolla på någon teater typ, blir väl okej ändå :)

Var vid mammas grav för ett tag sen med, tänkt att det är 10 år sen idag... Går inte att tänka det faktiskt, att det har gått så långt tid, att allt förändrades.. Jag kommer fan ihåg det som om det skulle varit igår, den 4/7 för 10 år sen, sjukt. Men det är sånt man kommer ihåg, för alltid! i will always love you. <3


Snygge Edward spelade i Killhult! Fick krama han två gånger + att Emilia buggade med honom och lite annat.. haha :D

Denhär bilden bara för att jag gillar min klocka ;;

Glömmde lägga in denna bilden för några dagar sen så gör det nu, så japp det är såhär man ska lägga upp varorna när man ska handla av Jenny som snart börjar jobba på ICA affären i Östrakarup, lycka till snäckan! :))))))

PLAAAAAAAYAN!

Jag&Emilia vaknade pigga i min mysiga säng imorse! Gick upp och packade och lite sånt. Sen kom Jenny&Annie, tog våra cyklar mot stranden! Lite molnigt först sen jävlar blev det stekigt, havet var dock kallt som satan men väääldigt skönt att svalka sig imellan åt! Åt glass och hade det sköönt hela dagen, runt fem tog vi de bästa cyklarna hem igeeen!
Ikv ska jag nog dra till Jenny för att chillagrillen typ ;; haha! Imon blir det fan stranden igen med tjejerna, Melbystrandskalaset ju (y) och det ska bli riktigt varmt imorgon med! :))))


Haha, lite fail bild! Men vafan kul hade viiii! :)

nu dansar vi till dansmusik igen

Sov hos Jenny inatt, kollade på film längeeee, eller jag iaf hon sov ju! ;; Idag gjorde vi inte så mkt, kollade O.C som jag faktiskt gillar nu, hahahh! Sen drog jag hem, duschade medans jag väntade på Emilia! Sen kom hon och jag fixade mig lite. Mötte Marina vid kyrkan, sen cyklade vi mot Båstad! Åt på en resturang och sen en go glass på stranden, riktigt mysigt hade vi ju! Fast lagom kallt när vi cyklade hem, träffade även Jenny&Annie på hemvägen (y) Nu sitter jag&Emilia och lyssnar på bra musik och äter chillinötter, gott men sjukt starkt.. hehe! Ska väl kolla film eller något snart och sen sova. Blir stranden imon med Emilia, Annie & Jenny, steka steka steka! Kommer lite dåliga mobil bilder, men vafan :)

Sannapanna, vill vill vill! :D <3


Min mat, Kycklingpasta!

Fina Emilia med sin mat!

Marina&Emilia på stranden i Båstad!

RSS 2.0