söndag...

Fan känner mig sämst på att blogga nu! Men vafan har aldrig tid!
Jaja, karsefors var brabrabra, förutom att några fina drog hem tidigt! Förfesten var jävligt härlig med er, PUSS! Jag, Sanna, Louise & Annie sov i stugan efteråt, härligt nattesnack! Sen somnade vi, vaknade av att annie kom in med ett glas apelsinjuice, det sat ju som kniven i n-----! Härlig dag i mellbystrand med glass på stranden&så! :) Sen hem & vila lite, tog sedan min moppe till våxtorp för lite mys med Johanna&Annie!
Idag har jag dammsugat hela huset fan, duktigt (y) ska nu åka till Jenny&Johan för att hämta Annie, sen hämta mn cykel och cykla inom kyrkogården för det är ju morsdag&så! Ikv ska jag passa Lovisa&Love, puss på dem! Annie kanske med kommer :) Jaja, CHA!



Bränd kräfta!

Igår efter skolan åkte jag först med Johanna hem och fixa lite, sen åkte vi nercabbat till Emilia och fixade oss & sådaaaaaaant! :) Sen vidare till Killhult, jävla ös ju.. heheheh bugg&skit :) Sen hem till Emilia och sova.
Blev att dra till Vallåsen, downhill denna helgen (y) Så jag och Emilia är funktionärer, dit imon igen! :) Jaja, ikv ska vi fira Gunilla som fyller år idag! CHIIIIING!

good girls go bad

Veckorna går ju snabbt som attan, helg imorgon igen ju (Y) Denna helgen kommer jag ha mycket att göra, Imorgon med Johanna hem, sen till KILLHULT med henne, Emilia&Sara! Sen sova hos Emilia och hoppas på att hon är med på Vallåsen både lördag&söndag!(?) Gunilla fyller år på lördag, så på kvällen blir det gäster här och så! Mst plugga med.. hm på lördag natt kanske? Ja dagen har varit helt jävla super! Skolan flöt på! Slutade tidigt så sen körde jag, Sanna&Jenny moppe till maxi och handlade lite, två nya nagellack!!! Sen drog Jenny, så jag&Sanna drog inom donken och köpte lite gott sen ner till stranden&satt där och åt och myste! thiih! Sen körde vi hem till mig, var ute&gick & sånt! Målade naglarna med. Nu har hon precis dragiiiit loveya! <3, Jag ska snart springa till duschen, sen kolla Bella&Tyra Show, och kvällen ska avslutas med att plugga & ringa EmiliaBaby! Vilken skön dag asså, och helgen kommer bli toppen, jag är PEPP!!!






Skulle egentligen kommit bilder från dagen, men går inte att lägga in bilder till datorn! Lite smått sur över det faktiskt!

blö.

Skolan idag var väl okej, först hjärt&lung räddning's grejen och sen de vanliga lektionerna! Jag&Linnea laga lite käk när jag kom hem! Men nu ska jag gå in på hennes rum för hon ska hjälpa mig att plugga till engelskaprovet imon! BLÖ.

HETT.

Jahaja, det är varmt som fan här inne på mitt rum! & fönstret är redan öppet fullt ut blö! Fin kväll med Annie, Jenny, Sara & Emilia. God mat & massa skratt, hääärligt! Vet att jag uppdaterar dåligt här, men ja that's it! Imorgon är det söndag och då ska jag kolla massa gamla Andra Avenyn avsnitt och plugga, plugga, plugga! heja mig.. HEJDÅ.


Vet att Annie kommer gilla detta ;;

'så att säga'

Sitter hemma hos Annie nu, hon ligger i sängen och jag vid hennes kära dator! :) Det bliv en skööj kväll igår på Annies pappas fest, lite kallt bara annars good. Kom hem vid två ungefär efter att ha gått i mörkret.. buhu.
Annie skulle ju tvunget prata i telefon innan hon skulle sova, heehhe! Men sen somnade vi gott!
Idag åt vi tårta till frulle, perfekt juue! :) Snart ska jag hem och plugga.. som mst göras! Hoppas på att vi kan dra ihop de bästa och göra något i helgen? (: jöjö, hejzzz.

din fattiga nudelplockare, hah!

Tisdag nudå, mitt alarm väckte mig inte imorse.. eller så stängde jag av det i sömnen? hm. Jaja, annie kom in 7.20 iaf & då fick jag lagom bråttom, fick skjus till bussen iaf! Var på Osbeck och kollade lite&så idag, rätt chill! Sen lite vanliga lektioner i skolan typ! Bussen hem och nu har jag precis ätit lite nudlar!
Idag ska jag plugga så mkt jag orkar.. vi har fysikprov imorgon, men det skiter jag faktiskt i, har inte tid med det skitet! Ska göra ett so arbete och plugga till engelskaprovet istället!
En sak till bara, Jag gjorde mitt om val idag.. blev 1, Samhälle-Turism på Sturegymnasiet! 2, Samhälle-Samhälle på Osbecksgymnasiet.Jaja, nu ska jag plööögga, tjaa!


blö.

söndag, härliga söndag!

Blev väckt halv elva idag, jag&Annie målade hennes rum! Fint som fan blev det ska fixa hennes rum senare ikv (y) Har gjort ett so-arbete & städat hela mitt rum med, bara dammsuga kvar typ! Nu i kvällningen ska jag hjälpa Annie då, åka och kolla på någon jävla fest lokal, duscha & måla naglarna! Skola i tre dagar sen långhelg som börjar med ferre, yey annie! ((((: chingbyetja.


Jag är en riktig jävel på att måla ;) he-he.

Puss!

jorden runt på 80 dagar, typ?

Lånat min systers dator nu, kan man ju sitta i sängen och allt (y), Annie sitter med här inne och vi kollar på en skit tråkig film.. jorden runt på 80 dagar, trist!
Jaja, vaknade hos Jenny idag, tog sen bussen till Halmstad, affärerna runierade mig totalt asså. Blev en mycket härlig dag :) Sen när jag kom hem fixade jag mig och sen åkte jag till Emilia, Sara&Annie var också där! Blev god mat & mycketmycket skratt, Härliiigt!
Dagen imon kommer suga, ska hjälpa Annie att måla på hennes rum.. Sen mst jag plugga som satan och städa mitt eget rum -.- fifan! Jaja, bye.


tröööööööööött.

Dagen har varit bra faktiskt, skolan gick ganska snabbt! (: Engelska ~ Hemkunskap, gick skitbra med min rätt faktiskt (y) ~ matte ~ bild. Sen åkte vi hem, Jag&Jenny hit, vi skulle gå ut på en långtur.. Fört till vallberga och fikade sen ett annat håll hem, gick från halv tre och var hemma klockan 5, mer än 1mil blev det, duktiga som fan var vi (y) När vi kom hem la jag mig i sängen och somnade såklart, Jenny satt vid datorn! Sen när jag vaknade lagade vi mat & sen körde jag hem henne!
Sen jag jag en runda till.. mest för att hämta min cykel och fyfan va det blåste säger jag bara! Ny har jag precis duschat och ska fan snart sova, trött som fan! Jävligt trött på skolan med, försrör fan ens liv, hur ska man hinna med allt jävla skit innan sommarlovet, åh mkt svärande här nu med fan asså! GODNATT.

a l l t h e r i g h t m o v e s !

Tiden går och jag hinner inte blogga, men jaja!
Igår var jag&Emilia på Sturegymnasiet och kollade, jag gillar det faktiskt! tycker om det, men mst fan välja innan nästa vecka.. fyfan säger jag bara! men jaja blir väl bra? fast man ligger och halft bölar varje kväll!
Idag gick hela skolan och helvete kan man väl säga.. har ju så jävla mkt nu dessa sista sex veckorna så man vill dö asså, jävla skit! Men ja.... får väl försöka så gott jag kan!
Sanna åkte med mig hem idag, skönt med dig snäckan (: , vi åt och så först! Sen upp på mitt rum, hon vid datorn och jag somnar såklart i sängen, ingenting som förvånar mig direkt! Sen gick vi ner till stallet & kollade på alla djuren, fett mysigt faktiskt.. annie&linnea var också med (y) sen hem, och sen ut&gå en runda igen! Kollade andra avenyn innan med, fyfan vilken slut säger jag.. både gilla&ogilla! Jaja, nu mst jag plugga engelska! blö.



Linnea, jag & Sanna!



Sanna&Linnea på bild med, härlig runda!

i n l ä g g n u m m e r t v å !

Jag&Emilia fick handlat det vi skulle på tjocka maxi! (: vi var fem personer som åkte dit, och alla betalade i olika kassor.. haha skitbra! Sen när vi kom hem åt vi och sånt! Sen gick vi upp till Marina och kolla hennes lägenhet, gav henne presenten och så (: trevligt! Sen gick vi hem, och nu har vi gjort den h-e-m-l-i-g-a saken, hih :) Jaja, nu ska vi kolla på film&mysa, ching!

v a l b o r g !

Inte skrivit på länge, så kände mig lite tvingad! heh.
Jaja, kvällen igår var bra! Snacka om att sanningen kommer fram när...
Vi grillade, drack, spela fotboll och hade trevligt! :) sov gott i bilen hem, och hemma hos johanna tog det ungefär en halv minut innan jag somna! hahha!
Vaknade runt nio idag och var akut kissig & törstig! Vi dunka musik och chilla (y) Körde moppe hem, lagom regningt om man säger så!
Snart kommer Emilia hit, vi ska till maxi och fixa lite sen ska vi spendera denna fina lördag med Marina som precis har flyttat till fina Skottorp!
köss.

Bilder från igår, vi snackar mobil bilder här!














HAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHA! danke!

RSS 2.0